Voor kibbeling in Den Bosch zit u goed bij de Vis- en Palingkoning!

Vindt u kibbeling in Den Bosch ook zo onwijs lekker? Wij horen vaak dat mensen vis eigenlijk niet zo lekker vinden, maar dat ze kibbeling wel fantastisch vinden. Kibbeling is ook heel lekker, en kibbeling van een viswinkel in Den Bosch al helemaal. Bij een visboer kunt u namelijk verse kibbeling krijgen, die echt ter plekke is klaargemaakt. Hierdoor kunt u optimaal genieten van de kibbeling. Het komt namelijk direct uit de frituur. U hoeft alleen de saus nog maar te kiezen, en u kunt gaan genieten. Wanneer kunnen we u blij maken met een verse portie kibbeling in Den Bosch? Wij zien u graag verschijnen!

Hoe wordt kibbeling in Den Bosch gemaakt?

Kibbeling wordt gemaakt van stukken vis. Van oudsher gaat het om kabeljauwfilet, maar tegenwoordig kan het ook van andere vissoorten gemaakt worden. Bij De Vis- en Palingkoning gebruiken wij altijd verse vis voor de kibbeling. Vervolgens dompelen we de stukken vis onder in speciaal beslag, waarna we het in de frituur doen. Hier houden we het net zo lang in, totdat het beslag goudbruin gekleurd is. Hier krijgt het namelijk zijn knapperige randje van. De vis zelf is dan nog heerlijk mals. De kunst is dan ook om het niet te kort, maar ook niet te lang in de frituur te laten zitten. Komt u binnenkort kijken hoe wij uw kibbeling bereiden? Wij zien u graag in onze winkel!

Kibbeling Den Bosch
Kibbeling den bosch

Ook andere soorten vis

Bij onze visboer in Den Bosch kunt u niet alleen kibbeling halen. Wij verkopen ook veel andere soorten vis. We hebben bijvoorbeeld haring, paling, makreel of Hollandse garnalen. Deze vissoorten worden rauw gegeten. Ook hebben wij vissen die u thuis kunt klaarmaken. Wat dacht u van een zalmmoot, een stuk tonijn of een heerlijke lekkerbek? Natuurlijk hebben wij ook andere visproducten in ons assortiment. Houdt u misschien van vissticks? Of kunnen we u blij maken met een zalm- of tonijnsalade? Kom vooral eens langs om ons grote aanbod te bekijken.

Kom langs voor kibbeling in Den Bosch

Heeft u al zin in een heerlijke portie kibbeling? Bij ons kunt u langskomen om verse kibbeling af te halen. Dit kunt u direct opeten in een bakje met remouladesaus erbij. Ook is het mogelijk om een zak met verse kibbeling af te halen. Zo kan uw hele gezin dat thuiszit ook meegenieten van de kibbeling. Zien we u binnenkort om kibbeling in Den Bosch te komen kopen? Tot snel!

Menu