De Vis- en Palingkoning: dé viswinkel in Den Bosch

Houdt u ook zo nu en dan van het eten van een heerlijk visje? Wij van de Vis- en Palingkoning kunnen ons dat heel goed voorstellen. Vis is namelijk het allerlekkerste dat er is, en het is ook nog eens super gezond om zo af en toe vis te eten. Daarom bieden wij u verse vis aan, waar u optimaal van kunt genieten. En door onze ruime openingstijden kunt u vrijwel altijd bij ons terecht voor heerlijke verse vis. Dat wilt u toch ook? Kom dus zeker eens langs bij onze viswinkel in Den Bosch om uw favoriete vis te kopen.

Wat wij verkopen in onze viswinkel in Den Bosch

Bij onze viswinkel in Den Bosch kunt u terecht voor allerlei soorten vis. Bij ons kunt u vis kopen die u zelf kunt klaarmaken en die heerlijk smaken bij het diner. Wat dacht u van zalm, lekkerbek of scholfilet? Ook kunt u bij ons terecht voor vis die goed smaakt op toast, brood of bij een voorgerecht. Houdt u van Hollandse garnalen, paling of makreel? Daarnaast kunt u ook vis door ons laten klaarmaken. Een heerlijk bakje kibbeling in Den Bosch met remouladesaus, daar houdt toch iedereen wel van? Bovendien kunt u bij ons ook natuurlijk haring kopen, met uitjes en augurk. Weet u al in welke vis u vandaag trek heeft? Wij horen het graag!

Viswinkel den bosch
Viswinkel den bosch

De voordelen van een viswinkel

Het is een grote aanrader om uw vis in een echte viswinkel te kopen. Hier krijgt u namelijk sowieso verse vis van goede kwaliteit. Ook is de vis niet verpakt in veel plastic en daarnaast zijn er geen conserveringsmiddelen in de vis verwerkt. Wist u al dat als u echt verse vis koopt, dat u dan de binnenkant een beetje rauw kunt laten? Bij vis die niet vers is, kan dit echter schadelijk voor uw gezondheid zijn. Er zijn dus veel voordelen te bedenken waarom u uw vis vers zou moeten kopen. En vis vers kopen, dat doet u natuurlijk bij dé visboer in Den Bosch.

Kom langs bij De Vis- en Palingkoning

Wanneer u langskomt bij De Vis- en Palingkoning, zal de geur van verse vis u tegemoet komen. Bij onze toonbank aangekomen, kunt u uw bestelling opnemen. Als u niet goed weet welke vis u graag wilt hebben, kunnen wij u altijd adviseren. Zo leert u misschien ook nog nieuwe vissoorten kennen, die ook enorm lekker zijn. Zien we u binnenkort bij onze viswinkel in Den Bosch? Tot snel!

Menu